Nie profanujemy pizzy!
Nie profanujemy pizzy ketchupem ani sosem czosnkowym. Mamy za to dla Was aż cztery rodzaje oliwy do wyboru!
Nie profanujemy pizzy ketchupem ani sosem czosnkowym. Mamy za to dla Was aż cztery rodzaje oliwy do wyboru!
CORONA bez limonki jest bez sensu.Dlatego u nas CORONA zawsze jest z limonką…i z sensem.
Uwielbiamy dobrą kawę i zakładamy, że Wy też. Dlatego nasz ekspres, nasz młynek i nasza kawa to Julius Meinl.To naprawdę jedyna taka kawa w Bolesławcu!
Najnowsza recenzja naszej pizzerii na naszym profilu na Trip Advisor nosi tytuł:Rewelacja!!! Czołowa pizzeria w kraju! a brzmi tak: Po raz pierwszy w życiu byłam w Bolesławcu i najbardziej zapamiętam restaurację 'Jak w dym”. Będąc na rynku początkowo usiedliśmy w innej restauracji, ale szybko wyszliśmy, bo mimo tego że pachniało ładnie, to zauważyliśmy że podają…
To bardzo niebanalne prosecco powstaje w winiarni Valdo Spumante, której historia sięga 1926 roku. Nazwa tej winiarni jest mocno związana z nazwą okolicy Valdobiaddene, która słynie z produkcji prosecco najwyższej jakości. Winiarnia Valdo Spumanti wytwarza wino musujące ze szczepu Glera a jej produkty są znane i cenione na całym świecie. Prosecco Valdobiaddene DOCG nr 10…
Od początku było dla nas oczywiste, że w JAK W DYM pizza & wino zamiast sosów i ketchupu zaproponujemy Wam pyszne oliwy o różnych smakach. Obecnie są to oliwy: czosnkowa, ostra z peperoncino, pomarańczowo – rozmarynowa i zwykła. Zawsze świeże, przygotowywane u nas i przez nas. Wiemy, że je uwielbiacie, ale.. W Waszych opiniach i…
Zgodnie z Waszymi życzeniami wprowadzamy rezerwacje telefoniczne i osobiste stolików także na weekendy. Jeśli chcecie zarezerwować stolik, dzwońcie do nas codziennie od godziny 12 do 22 pod numer telefonu +48 664 094 038 Stolik będzie na Was czekał. Zapraszamy do nas codziennie od 12 do 22 a w piątki i soboty – do 23.