Corona z sensem
CORONA bez limonki jest bez sensu.
Dlatego u nas CORONA zawsze jest z limonką…
i z sensem.

CORONA bez limonki jest bez sensu.
Dlatego u nas CORONA zawsze jest z limonką…
i z sensem.
Znany m. in. z Dzień Dobry TVN Maciej Dolega przez kilka dni gościł w Bolesławcu, gdyż przygotowywał materiały dla TVN z Bolesławieckiego Święta Ceramiki. Niezmiernie nam miło, że przez ten czas wybierał JAK W DYM. Przez cztery dni mieliśmy przyjemność gościć go w naszej pizzerii. Maciej polubił nasze jedzenie i między wejściami na żywo dla…
Od początku było dla nas oczywiste, że w JAK W DYM pizza & wino zamiast sosów i ketchupu zaproponujemy Wam pyszne oliwy o różnych smakach. Obecnie są to oliwy: czosnkowa, ostra z peperoncino, pomarańczowo – rozmarynowa i zwykła. Zawsze świeże, przygotowywane u nas i przez nas. Wiemy, że je uwielbiacie, ale.. W Waszych opiniach i…
To bardzo niebanalne prosecco powstaje w winiarni Valdo Spumante, której historia sięga 1926 roku. Nazwa tej winiarni jest mocno związana z nazwą okolicy Valdobiaddene, która słynie z produkcji prosecco najwyższej jakości. Winiarnia Valdo Spumanti wytwarza wino musujące ze szczepu Glera a jej produkty są znane i cenione na całym świecie. Prosecco Valdobiaddene DOCG nr 10…
Najnowsza recenzja naszej pizzerii na naszym profilu na Trip Advisor nosi tytuł:Rewelacja!!! Czołowa pizzeria w kraju! a brzmi tak: Po raz pierwszy w życiu byłam w Bolesławcu i najbardziej zapamiętam restaurację 'Jak w dym”. Będąc na rynku początkowo usiedliśmy w innej restauracji, ale szybko wyszliśmy, bo mimo tego że pachniało ładnie, to zauważyliśmy że podają…
Bartłomiej Topa, znakomity aktor znany m.in. z filmów Wojtka Smarzowskiego w ten weekend aż dwukrotnie odwiedził JAK W DYM! Kiedy gościł u nas w sobotę, nasze jedzenie na tyle mu posmakowało, że postanowił wrócić do nas także w niedzielę a nawet zgodził się na zdjęcie z nasza ekipą. Aktor powiedział, że jest zachwycony naszą kuchnią….
Piece Calabria tworzy polski producent pieców do pizzy opalanych drewnem lub gazem. Jest producentem uznanym przez włoskie towarzystwo APN. Zobaczcie jak wstawialiśmy go do naszej pizzerii: